avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Acum o lună o colegă de serviciu a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Acum o lună o colegă de serviciu a făcut împrumut ...

Bună ziua! Acum o lună o colegă de serviciu a făcut împrumut la bancă. Am fost trei garanți : soțul colegei , eu și încă o persoană. . Cunoscând colegă de 20 ani și grăbindu-mă am făcut imprudența de a nu citi documentele pe care le-am semnat. Colega profitând de buna noastră intenția să-i fiim giranți a împrumutat 80.000 Ron iar nouă ne-a spus numai de 50.000. Aflând acum cât a fost împrumutul aș dori să renunț a mai fi garat. Ce ar trebui să fac și dacă mai pot să renunț la calitatea de girant?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:12, 24 Martie 2021
O data semnat contactul, nu mai aveti cum sa-l modificati.
ce mi-e 50 mii, ce mi-e 80... daca v-ati sumat sa girati pe cineva pt 50 mii, e oricum un risc pe care vi l-ati asumat.
Oricum, nu va puteti retrage.
Ce puteti face, e sa va rugati sa plateasca.
Daca are bunuri, loc d emunca, aveti de unde recupera, in caz ca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Girant al unui imprumut c.a.r. av.ciobanunicoleta av.ciobanunicoleta Buna ziua, in speranta ca voi gasi ajutor din partea colegilor am apelat la acest forum. Am o prietena care a girat un amic in urma cu 3 ani, anul trecut ... (vezi toată discuția)