avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acum 3 ani find minor ...cei de la acces direct au ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acum 3 ani find minor ...cei de la acces direct au luat pozele ...

Acum 3 ani find minor ...cei de la acces direct au luat pozele mele după facebook si le au pus ca cum aș fi un copil de 12 ani care sa spanzurat
Bunica mea si cu tatal meu sau speriat foarte tare
Neavand o situatie financiara bună de a da in judecata antena 1 nu am dat
Aș putea acum să ma duc să trimit in judecată
Mentionez că am poze scoase dupa cum eram la televizor! Si era fata putin blurată dar se ințelegea că eu sunt!
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Serban , Avocat 15:02, 24 Martie 2021
Buna ziua! Aveti la indemana o actiune in raspundere civila delictuala prim care puteti solicita daune pentru prejudiciul de imagine creeat. Pentru ajutor va stau la dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, daca un ziarist a publicat la ziarele lui imagini nud cu ... looking4Lawer looking4Lawer Buna, daca un ziarist a publicat la ziarele lui imagini nud cu mine ,pe care le-a furat de pe site ul de chat unde lucram, nu din free,din zona de privat(erau ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in cazul unei actiuni de chemare in judecata Dima Ana Dima Ana La sfarsitul anului trecut matusii mele i-au fost incalcate mai multe drepturi cu privire la viata personala, a demnitatii umane, dreptul la propria imagine, ... (vezi toată discuția)
Postarea unei discutii pe facebook Isobel Isobel Salut! As vrea sa va intreb ceva. Sunt niste \"domnisoare\" pe facebook, care au o pagina publica, unde, in primul rand, posteaza poze amuzante de pe net. ... (vezi toată discuția)