avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Dacă încă nu m-am angajat și am nevoie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Dacă încă nu m-am angajat și am nevoie de asigurarea ...

Bună ziua! Dacă încă nu m-am angajat și am nevoie de asigurarea de sănătate (fiindcă am nevoie urgent) și ma duc sa o plătesc, după mama poate deveni cu coasigurat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 24 Martie 2021
Intrebati mai bine la Casa de Asigurari de Sanatate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu lucrez, insa vreau sa ma asigur in sistemul public de sanatate mihaelaon mihaelaon Buna ziua! in 2009 am ramas fara loc de munca.am plecat in strainatate. acum m-am intors, am fost la medicul de fam si mi-a zis ca nu mai sunt pacienta lui ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmaș și asigurarea de sănătate Iri000 Iri000 Bună ziua? Vin și eu cu o întrebare. Mama și sora mea au beneficiat de pensie de urmas timp de 6 luni, la momentul actual doar sora mea mai ia pensie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am mare nevoie de ajutor! mama mea o ajuns de urgenta ... sz.petra sz.petra Buna ziua! Am mare nevoie de ajutor! Mama mea o ajuns de urgenta la spital si au internat-o la interne Eu in ziua in care o ajuns la urgenta ,am cerut de la ... (vezi toată discuția)