avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!! Vreau sa-i vand masina bunicului sotiei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!! Vreau sa-i vand masina bunicului sotiei mele, dar ...

Buna ziua!! Vreau sa-i vand masina bunicului sotiei mele, dar el neavand pana acum nici un auto trecut pe numele lui vrea sa mearga cu ea tot pe numele meu, dar cu contract de comodat. Intrebarea este daca in urma unui posibil accident se va majora rca ul facut tot pe numele meu? Sau daca ia vreo amenda, de exemplu pentru rovigneta?

Alte discuții în legătură

Itp expirat anouke anouke Buna ziua. In urma separarii de sotul meu, acesta din urma cand aplecat de acasa a luat si masina , care este pe numele meu. Problema este ca el circula cu ea ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto lastrovi lastrovi Buna ziua! Vreau sa cumpar o masina din alta tara. As vrea sa il trec proprietar pe fiul meu care este minor. Intrebarea si dilema pe care o am este ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina Cris 78 Cris 78 As avea nevoie de cineva care sa imi clarifice dubiile. In 2010 sotul a cumparat o masina si i-a lasat-o tatalui sau sa se foloseasca de ea. De-a lungul ... (vezi toată discuția)