avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Sunt divorțată, iar tatăl copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Sunt divorțată, iar tatăl copilului plătește ...

Bună ziua! Sunt divorțată, iar tatăl copilului plătește pensia alimentară de când am divorțat, doar când vrea și ce sumă vrea,nu plătește niciodată cât a hotărât instanța. În momentul de față are restanțe din 2018,2019,tot anul 2020 și primele două luni ale anului curent. Am apelat la un executor judecătoresc, care îmi spune acum că fostul meu soț, neavând un serviciu stabil, nu poate fi executat silit. Mentionez că fostul meu soț, nu a avut servici nici când instanța a hotărât suma pe care acesta trebuie să o plătească minorului. Ce se poate face în situația aceasta? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Mimiionela , utilizator 17:49, 30 Martie 2021
Buna ziua! Plangere penala pentru abandon de familie in situatia in care nu a achitat pensia de intretinere 3 luni consecutiv.
Bunuri are pe numele sau? Conturi bancare? A verificat executorul?
Nu știu ce să vă zic ce a făcut executorul. De câte ori sun să întreb, îmi spune că urmează să mă informeze în legătură cu ceea ce urmează să facă. Nu mi se dă alt răspuns.
Mergeti personal si solicitati la studiu dosarul precum si informare cu ce a facut pana acum si ce urmeaza sa mai faca. La noi nu o sa gasiti raspunsuri.
Mulțumesc mult! O seară frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara restanta S.Cristina S.Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: In aprilie 2008 am inaintat cererea de divort, avand si doi copii minori. In Iunie 2009 s-a ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu plateste pensia alimentara??? anna_mama_singura anna_mama_singura Urmeaza sa primesc sentinta definitiva si irevocabila(in sentinta s-a stabilit ca paratul sa fie obligat sa imi deie 200ron pe luna din momentul din care am ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)