avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Stam intr-un bloc cu 2 scari. In scara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Stam intr-un bloc cu 2 scari. In scara noastra este ...

Buna ziua
Stam intr-un bloc cu 2 scari. In scara noastra este racordat la reteaua comuna de incalzire un singur apartament, la parter. La scara celelalta mai multe apartamente sunt la retea comuna. Pentru scara celalalta tevile de apa calda si caldura trec in subsolul. Din acest motiv asociatia ne puna la cheltuieli comune incalzire lunar 20,-30 de lei/apartament, ceea ce ne pare aberant. In 19 apartament din 20 nu trec tevile de incalzire. suntem debransati total. Este legal? Nu beneficiem de caldura.. Ce demersuri ar trebui sa initiem ca incalzirea sa fie repartizata numai catre beneficiarii directi a caldurii?
Cel mai recent răspuns: koeni , utilizator 08:57, 25 Martie 2021
Aspectul ca dv pe considerent de confort termic individual ati inteles sa renuntati la sistemul centralizat de incalzire nu constituie temei pentru a fi exonerat de la plat lunare parti comune condominiu
Nu vrem sa fim exonerati, dar sa nu platim sume aberante fata de consumul de gaz., pentru ceea ce nu beneficiem. Am platit la debransare, chiar societatea furnizoare de energie termica a debransat tevile principale care incalzeau bolcul. La alte blocuri unde tevile chiar trec pe apartament platesc 10 lej maxim si noi platim dublu fara sa beneficiem de nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli incalzire icarmi icarmi Sunt deconectata de la reteaua centralizata de termoficare, incalzirea in apartament fiind asigurata cu centrala proprie. Incalzirea in casa scarilor este ... (vezi toată discuția)
Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor la caldura mara70 mara70 Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul ... (vezi toată discuția)