avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am si eu o intrebare. Se poate trimite o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am si eu o intrebare. Se poate trimite o procura ...

Buna seara! Am si eu o intrebare. Se poate trimite o procura (imputernicire) din Marea Britanie catre Romania de catre proprietarul unei locuinte aflate pe teritoriul Romaniei, unei rude de gradul intai, pentru ca aceasta sa poata vinde locuinta in numele lui?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:58, 24 Martie 2021
Da,iar varianta mai simpla este să o faceți la consulat,Daca o faceți la un notar englez o sa aveti nevoie de apostila.
Si nu numai apostila.
Nu o sa fie acceptată, nici cu apostila. In UK nu exista procedura autentificării, iar notarul din România o sa solicite o procura in forma autentică.
Mergeți la Ambasada sau Consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, ma aflu in uk, iar procura care am facut-o la ... catalinmihai123 catalinmihai123 Buna dimineata, Ma aflu in UK, iar procura( are si apostila de la Haga) care am facut-o, la notarul englez, nu a fost recunoscuta in Romania pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Procura suedia cu apostila vanzare locuinta saphirr saphirr Buan ziua! As dori sa stiu daca este valabila o procura legalizata la un notar din Suedia si apostilata, care a fost si tradusa si legalizarea traducerii ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in olanda bufa bufa Pentru ca certificatul meu de nastere sa fie valabil in strainatate ,in Olanda,cum trebuie sa prochedez ? Multumesc (vezi toată discuția)