avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua, Am urmatoarea speta.O expetiza judiciara ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua, Am urmatoarea speta.O expetiza judiciara intrun dosar ...

Buna ziua,
Am urmatoarea speta.O expetiza judiciara intrun dosar de partaj.Am cerut o completare la raportul de expertiza.Am achitat avansul pentru completarea la raport,dar intre timp expertul a fost radiat la cerere din evidentele expertilor tehnici judiciari.Intrebarea mea este: va mai putea instanta sa-l numeasca ""sa-l forteze""sa incheie lucrarea avand in vedere faptul ca am achitat avansul si faptul ca el detine informatiile din acea expertiza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:20, 25 Martie 2021
Instanta va desemna un alt expert care sa raspunda la completarea ceruta de dvs.
Onorariul pe care l-ati platit va fi incasat de noul expert dupa depunerea raportului sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire expert ili1 ili1 Dl judecator prin incheiere a inlocuit expertul, ce se intampla cu cei 800 lei achitata in contul expertului , care a fost schimbat. ? Cu respect. (vezi toată discuția)
Expert in proces enachhe enachhe buna ziua! am un proces de partaj si a fost numit un expert acum 5 termene. problema este ca desi am achitat 1500lei, onorariu de expert, acesta a gresit ... (vezi toată discuția)
Reclamantul nu achita onorariul expertului ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Daca intr-un proces reclamantul care a cerut expertiza contabila nu o achita , tot cere termen pentru a achita si expertii nu depun expertiya ce pot ... (vezi toată discuția)