avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O nouă rovinieta, Am transcris autoturismul pe numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O nouă rovinieta, Am transcris autoturismul pe numele soției. ...

O nouă rovinieta,
Am transcris autoturismul pe numele soției. Am schimbat și numerele, a rămas aceeași adresă. Doresc să vă întreb, rovinieta rămâne valabilă pana la termen, ori, trebuie alta pe numele soției?
Cel mai recent răspuns: mymy10 , utilizator 08:35, 27 Martie 2021
OG 15/2002

Art. 1
(10) În cazul schimbării utilizatorului vehiculului, rovinieta și peajul își mențin valabilitatea.
(13) În cazul schimbării numărului de înmatriculare al vehiculului, rovinieta și peajul își mențin valabilitatea în condițiile în care în baza de date a autorității de înmatriculare este operată modificarea respectivă. Autoritatea de înmatriculare este obligată să asigure, pe bază de protocol, accesul zilnic al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România - S.A. la baza de date privind modificările cu privire la schimbarea numărului de înmatriculare.
[ link extern ]
Am vorbit și la cnair.ro,departamentul Rovinieta și mi-au spus că este valabilă, chiar DC are alt număr, Contează seria Sașiu.
Dar eu, tot nu am încredere în ei.
Daca nu aveti incredere, cumparati alta rovinieta. Eu am avut incredere si nu am cumparat. Nu am primit amenda.
Mulțumesc! O sa cumpăr alta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta Annarina Annarina Bună ziua. Am o nelămurire in legătură cu rovinieta. Am cumpărat un autoturism care are rovinieta valabilă până anul următor. Eu am plecat la drum si ... (vezi toată discuția)
Rovinieta valabila la schimbarea numarului de inmatriculare legalseeker legalseeker Am achizitionat un autovehicul, l-am pus pe numele meu, am schimbat numerele de inmatriculare. Vechiul proprietar, cu numerele vechi si serie sasiu ... (vezi toată discuția)
Rovinieta in cazul vanzarii masinii elena cailean elena cailean buna ziua. am vandut ieri masina, pentru care aveam rovinieta pentru un an, cumparata acum o luna acum o luna, deci mai aveam inca mult de folosit acea taxa de ... (vezi toată discuția)