Autorizatie de construire obtinuta in 2016, dar fara PV de receptie la final - cum il obtin?
Buna ziua, in anul 2016 am obtinut o autorizatie de construire pentru intrare in legalitate, in urma unor modificari la apartament. Am obtinut toate actele insa la vremea respectiva nu stiam ca trebuie sa obtin la final acel proces verbal de receptie de la un reprezentant al primariei. Acum urmeaza sa vand apartamentul, si pentru actualizarea cadastrului imi trebuie inclusiv acest PV. Aveti idee cum se obtine, daca sunt penalitati pentru ca nu l-am scos atunci in 2016, si unde trebuie sa ma adresez pentru a-l obtine? Am absolut toate actele de la autorizatie, in afara de acest ultim pas.
Multumesc frumos si o zi buna!
Buna ziua,
Ati raspuns singura la intrebare... Acel PV il puteti obtine de la primaria de domiciliu/ pe raza careia este situat blocul in care aveti acel apartament, cea care a emis acea Autorizatie de constructie...
Penalitatile le aflati acolo.
Multumesc frumos! Am reusit sa gasesc in cele din urma niste informatii care spun acelasi lucru, singura mea temere acum este daca nu cumva faptul ca fac receptia dupa 5 ani de la lucrari, sa nu se considere ca termenul de valabilitate al autorizatiei a expirat? Caz in care sa ma puna sa scot o noua autorizatie?
Incerc sa aflu cat mai multe inainte sa merg acolo pentru ca de ceva timp locuiesc in Brasov, si e greu sa merg in Bucuresti doar pt a intreba la ghiseu ( la telefon nu imi raspunde nimeni) - asa ca incerc sa adun cat mai multe informatii inainte de a merge la ei cu ceva concret.