avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cate ore se poate lucra pe zi ca simpla persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cate ore se poate lucra pe zi ca simpla persoana fizica fara ...

Cate ore se poate lucra pe zi ca simpla persoana fizica fara srl sau Pfa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 26 Martie 2021
Legal, puteti lucra cate ore doriti cu conditia sa declarati venitul la ANAF ca persoana fizica independenta.
Depinde de numarul de c.i.m. si de durata timpului de munca mentionate in acestea.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poți să lucrezi pentru mai multe firme? Dani Turculeanu Dani Turculeanu În momentul acesta lucrez în marketing la o firmă cu contract de munca pe 8 ore. În același timp vreau să mai țin partea de publicitate online la mai ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru pfa(urgent) iubisbb iubisbb Buna ziua, As dori daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare;Ma intereseaza sa stiu daca o persoana PFA, in baza unui contract de munca este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca semnat pentru 8ore/zi si declarat 2ore/zi; doanna3 doanna3 Buna ziua! In februarie 2012 m-am angajat la un SRL unde am semnat un contract de munca cu o durata de lucru de 8ore/zi. In iunie 2014 am plecat prin demisie ... (vezi toată discuția)