Program vizita preluare minor nerespectat. Cum reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu..?! A trecut aproape 1 An de când refuza aceste vizite nici măcar D.A.S nu permite monitorizarea plângerii de fiecare data la politie. Ce pot face in acest caz...?! Refuza orice întrebare a Psihologilor care doresc monitorizarea . Plângerile la politie nu se soluționează..! Ce pot face DASPC nu poate decât să facă un proces verbal de constatare..atât.....
Am 5 ore săptămânal cât durează executarea ?! Cât costa executarea?! Se merita sa fac săptămânal acest lucru impactul pe care îl are o executare asupra unui copil de 4 ani.?! Este corect asa reconstruiesc relațiile personale cu fiul meu?! Greu in Romania cu Legile pentru nerespectarea unei Hotărâri judecătorești..
Domnilor executorul costă aproape 2000ron.de unde săptămânal sa merg cu executorul..Încalcă o hotărâre judecătorească care ma costat banii și timp..Și răspunsul este că la fiecare săptămână i au un nr.de înregistrare plângere de la Poliție..Este normal așa ?! Cum pot eu sa reconstruiesc relația cu fiul meu de 4 ani.?! Daca plângerile mele nu se iau Măsuri Legale.?! Intr o zi când o să cedez caut o clădire înaltă și o să urlu până aude strigătul meu de durere sufletească de al meu copil...Nu o să cobor după aceea clădire până nu aude cine trebuie plângerile mele la organele abilitate...Știu o să ajung la știri dar o să mă sacrific in acest fel când ajung la capătul puterilor...! Nu mai este mult.un pic .. atât...