avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara o prietena a fost prinsa la furat intr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara o prietena a fost prinsa la furat intr-un magazin. ...

Buna seara o prietena a fost prinsa la furat intr-un magazin. A fost politia si deacu la ce se poate astepta? .Pana acu are cazierul curat.(Ea spunand la securitate ca nu a vrut sa fure doar ca a pus in puzunar si a uitat de ea .obiectul fiind in cutie si a vrut sa il plateasca dar acesta refuzand si chemand politia )
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:35, 27 Martie 2021
Fiind la prima abatere,cel mult va avea o pedeapsa cu executare sub supraveghere, Daca valoarea bunului sustras este mica, este posibil ca politia sa renunte la urmarirea penala si sa se inchida dosarul.
Era o camera video din ce am inteles 200 300 lei nu stiu exact .dar ea zicea ca pur si simplu a uitato in buzunar ca nici nu a desfacuto era in cutia ei originala
Mai ma poate ajuta cineva va rog cu niste sfaturi
Sa isi angajeze avocat și poate scăpa fără cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie ajutor in legatura cu furtul calificat Sephe Sephe Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutor! Nu am mai avut niciodata probleme cu politia, am avut mereu cazierul curat, sunt la prima abatere. Din prostie, ... (vezi toată discuția)
Furt, dosar penal stefanmarius12 stefanmarius12 Am furat dintr-un magazin produse in valoare de 200 de lei, si nu am fost prins. Apoi am mai venit peste 3 saptamani sa fur de 180 de lei si m-au prins pe ... (vezi toată discuția)
Un moment necugetat... DanaAndrei DanaAndrei Buna ziua ! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: prietenul meu a furat dintr-un magazin cu supraveghere video dintr-un pachet niste lame de ras in ... (vezi toată discuția)