avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un moment necugetat...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un moment necugetat...

Buna ziua !
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:
prietenul meu a furat dintr-un magazin cu supraveghere video dintr-un pachet niste lame de ras in valoare de cca 300.000 lei vechi.
Evident ca a fost filmat si ca urmare prins de cei de la paza magazinului.
Acum a primit citatie ca trebuie sa dea o declaratie la politie caci i se va face dosar penal.
Nu are cazier iar comportamentul lui in societate este ireprosabil.
Isi regreta fapta , nestiind care este motivul pt.care a facut un asemenea lucru, avand si o anumita varsta (35 ani)
Ce i se poate intampla in urma declaratiei pe care o va da?
E posibil sa fie condamnat sau doar amendat?
Ce ar trebui sa faca in continuare?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 06:47, 3 Septembrie 2006
Daca este numai atat cat spui o sa scape destul de ushor.
Daca este mai mult, si de cele mai multe ori este, atunci sa-si angajeze avocat.
te rog mai scrie despre cum au evoluat lucrurile dupa ce a dat declaratia
sper sa se rezolve cu bine deoarece ...e omeneste sa gresesti
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2006
buy, utilizator
ati observat aici pe forum cliseul : "prietenul meu a facut ... prietenul meu a dres .. ".?
Se repeta des fenomenul asta ..
De ce nu vin prietenii sa spuna : "ba fratilor, sunt un infractor si vreau un sfat despre cum sa scap mai usor .. " ? Isi arunca ca niste lasi .. cica .. prietenele... la inaintare ..
La voi ma refeream ma .. care cititi randurile astea !!! Puneti mana si platiti-va datoriile fata de societate ! Ce greseala e asta sa furi lame in valoare de 300. 000 ??? Asta nu mai e greseala .. e intentie .. Cine credeati ca va plati pt. lamele alea.. dupa ce le furati ??
si .. inca ceva .. nimeni nu e ireprosabil ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie ajutor in legatura cu furtul calificat Sephe Sephe Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutor! Nu am mai avut niciodata probleme cu politia, am avut mereu cazierul curat, sunt la prima abatere. Din prostie, ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)