avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, ce document ar trebui facut, la notar, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, ce document ar trebui facut, la notar, pentru a avea ...

Buna seara, ce document ar trebui facut, la notar, pentru a avea drept de semnatura in locul unei persoane nedeplasabile, gen banca, dosar de handicap, primarie. Se poate ca notarul sa se deplaseze la domicilul persoanei nedeplasabile.
Da, notarul se poate deplasa la domiciliul persoanei nedeplasabile. Se poate intocmi o procura de administrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana handicap grav - asistență notariala anca@qui anca@qui Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: matusa mea (sora geamana tata) , varsta 75 ani, incadrata cu grad de handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Intrebare lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se poate obtine o procura-imputernicire,prin care sa pot efectua tranzactii,vanzari-cumparari si alte operatiuni in ... (vezi toată discuția)
Dreptul civil maria_3 maria_3 am un frate in firsta de,44 ani este,invalid gradul 1 (nedeplasabil)peste 30 de zile i se espira,buletinul de identitate.Datorita problemelor grave de sanatate ... (vezi toată discuția)