avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Am creat platforma www.evita-amenzi.ro ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Am creat platforma www.evita-amenzi.ro unde orice ...

Buna ziua ! Am creat platforma www.evita-amenzi.ro unde orice roman isi poate inscrie masina iar platforma il va anunta gratuit prin SMS de 3 ori inintea expirarii unui document auto obligatoriu (inainte cu 15 zile/2/zile si in ziua expirarii ITP,RCA,Rovinieta.)
Din 2019 lucram la platforma si scriem zeci de emailuri catre autoritati,ne invart intr-un cerc de la unul la altul fara nici un rezultat.Avem nevoie de date in timp real de la BAAAR,RAR,Cnair (roviniete).Ne poate ajuta cineva ?Va multumim !

Alte discuții în legătură

Mostenire auto mariana2020 mariana2020 Buna ziua! Am un Cielo care a fost pe firma ( ii ) proprietarul a decedat (bunica mea) si am facut taxa de succesiune mostenitori am ramas eu si fratele meu. ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu itp respins ? gombo25 gombo25 Am fost refuzat la ITP efectuat in data expirarii pentru defectiuni la caroserie pe care trebuie sa le repar in 30 de zile. Am primit actele reprezentand ... (vezi toată discuția)
Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)