avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Când administratorul unei firme de contabilitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Când administratorul unei firme de contabilitate ajunge să ...

Când administratorul unei firme de contabilitate ajunge să nu mai poată să muncească din cauza unei afecțiuni psihice mai răspunde legal de problemele firmei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 27 Martie 2021
Despre ce afectiune este vorba?
Soc postraumatic, sindrom de anxietate, amnezie selectivă... depresie

Cornel Vasile a scris:

Despre ce afectiune este vorba?

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
Cyclops, utilizator
In acest caz, va trebui schimbat din functia de administrator....
Firmele de contabilitate au regim special... Administratorul trebuie să fie musai expert contabil iar administratorul curent este partener (51%) cu un contabil autorizat care nu poate fi administrator... Poate fi administrator un expert contabil care nu are parte din firmă?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, va trebui schimbat din functia de administrator....

Structura de administrare a societății, conform Legii societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, trebuie să fie aleasă în majoritate dintre acționarii sau asociații experți contabili

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi fac firma de contabilitate si audit daca nu sunt expert contabil ? Sofroni Malin Sofroni Malin Din ce m-am interesat si am citit as ptuea sa-mi fac firma de contabilitate si audit daca ma asociez cu un expert contabil ,iar eu sa am maxim 49% din actiuni ... (vezi toată discuția)
Firme contabilitate Cosmin C Cosmin C Buna ziua, As dori sa stiu ce avize sunt necesare si care este procedura care trebuie urmata pentru ca o firma sa poata tine contabilitatea unei alte ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice in afaceri belvedere belvedere buna ziua fiind 2 actionari la firma,amandoi fiind administratori,dar in ultimul timp partenerul meu sa ocupat de administrarea ei.El a plecat in ... (vezi toată discuția)