Bună ziua,
Când am cumpărat casa acum mulți ani am cumpărat-o cu garduri de jur împrejuri deja construite. Acum 2-3 ani împreună cu vecinul meu am fost de acord ca să reconstruim gardul dintre noi, fiind din scândură veche am făcut unul nou din tablă și ne-am înțeles în felul următor : el să vină cu mâna de lucru și cu parii care rămăsese deja de la primul gard iar eu să cumpăr materialele de construcții, tabla, fier, balastru, ciment pentru temelie.
Acum eu vreau să îmi înalț acest gard de tablă tot cu tablă pentru că nu îmi mai place ca vecinul să se uite la mine în curte la orice pas și doresc mai multă intimitate dar vecinul face scandal că sunt parii lui și că nu mă lasă să mă leg de ei ca să am susținere la înălțarea gardului.
Menționez că distanță dintre gard și casa lui este de aproximativ 1 m iar in dreptul gardului are geamul de la bucătărie.
Rog suport juridic în cazul acestei situații.
Mulțumesc.
Penal sau civil?
DURICA1987
Am o nelamurire cu privire la situatia in care ma aflu acum !am cumparat UN teren Ptr a construi o casa,am cumparat totul legal ,am facut proiect Ptr casa ... (vezi toată discuția)