avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract aflat in suspendare, firma deja ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract aflat in suspendare, firma deja radiata: Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: o societate a fost radiata, insa s-a omis operarea in revisal a incetarii unui contract suspendat pentru crestere copil. Toate contractele au fost incetate corespunzator la data radierii si s-a transmis revisal, insa acesta, nefiind in lista contractelor active a fost omis. Cum ar trebui procedat astfel incat sa fie in regula si ptr salariat si ptr societate? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 15 Iulie 2024
Numai printr-o actiune in instanta se mai poate solutiona problema .. constatarea incetarii c.i.m. ... In Revisal nu se mai poate opera, daca societatea a fost radiata.
Chiar daca angajatorul are inca acces la revisal?

Cornel Vasile a scris:

Numai printr-o actiune in instanta se mai poate solutiona problema .. constatarea incetarii c.i.m. ... In Revisal nu se mai poate opera, daca societatea a fost radiata.

Chiar daca ....societatea nu mai exista.
Buna ziua .Am un contract de munca suspendat.Am fost în concediu creștere copil.Firma a fost radiata.Cum pot rezolva problema mai urgent.Va rog frumos daca se poate un răspuns.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
Mio Gavri, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa luati legatura cu lichidatorul societatii sa-i explicati situatia ...

Alte discuții în legătură

Cic si radiere societate beatrice culda beatrice culda Angajata aflata in concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani sufera incetarea contractului de munca in cazul dizolvarii societatii ? Cu art. 60 ... (vezi toată discuția)
Firma radiata...in timp ce contractul de munca era suspendat pt crestere copil irina_83 irina_83 Buna seara!Revin dupa 2 ani cu o noua problema:...cand am intrat in concediu de crestere copil in urma cu 2 ani,firma a intrat in insolventa...ulterior in ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)