avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua ! Imi poate spune cineva dintre ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua ! Imi poate spune cineva dintre dumneavoastra daca ...

Buna ziua !

Imi poate spune cineva dintre dumneavoastra daca intr-un cabinet medical este interzisa folosirea tv? trebuie achitata acea taxa catre UPFR(uniunea producatorilor de fonograme)?
Astazi am avut vizita unui inspector UPFR care a solicitat o autorizatie de licenta si ne-a scris un proces verbal de constatare.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mb_mihaela , utilizator 07:46, 30 Martie 2021
buna seara, iata o discutie similara, cu raspuns bine documentat: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
adriandimitriu, utilizator
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie neexclusiva de la upfr veronica ciucanu veronica ciucanu Am o cofetarie si se asculta muzica ambientala de pe stick inregistrat de noi .Am autorizatie de la UCMR-ADA.Cei de la UPFR zic ca imi trebuie si de la ei ... (vezi toată discuția)
Doua taxe pentru aceeasi muzica? Monica H. Monica H. E legal sa platim si taxa radio Tv si taxa pt Autorizatia neexclusiva pentru utilizarea muzicii in scop ambiental - UPFR?? (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)