Buna ziua,
As vrea sa stiu in ce termeni/conditii un tata isi poate scoate copilul de pe numele lui.
Cineva a ramas insarcinata si parasita inainte de nasterea copilului.In acest timp un barbat i-a spus sa se casatoreasca cu el pt ca va recunoaste el copilul si ii va fi tata.
Acum din motive care nu au tinut de ea ,afla de o relatie a sotului si vrea sa divorteze ,acesta spunandu i sa si i-a copilul pe numele ei daca vrea divort.
Doresc sa stiu in ce temei legal poat sa faca acest lucru avand in vedere ca,copilul este minor.
Desi el stia ca nu este tatal copilului ,cand mama a hotarat sa divorteze de el ,acesta din razbunare si sa nu cumva sa ceara pt copil alte drepturi ,acesta a luat copilul si i-a facut testul ADN ca sa demonstreze ca nu este al lui.
Dupa acest eveniment urat acesta a spus ca,lasa numele copilului dar sa merg la notar si sa dau inscris ca nu am avut pretentii pt nimic din casa lui s-au pt alte drepturi.
Se poate acest lucru ?
Paternitate
roxana000
Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)