avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! M-am înscris la concurs pentru funcție ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! M-am înscris la concurs pentru funcție contractuala, ...

Bună ziua!
M-am înscris la concurs pentru funcție contractuala, director adjunct II, la Centrul de Cultură Ilfov, aflat in subordinea CJ Ilfov. Menționez ca am vechime in munca 12 ani cu studii superioare toată perioada, dintre care 8 ani ca si cadru militar.

Cerințele concursului: 5 ani vechime in administratie publica.
10 ani vechime in domeniul studiilor.

La selecția dosarelor, am fost respinsa pentru următoarele motive: nu îndeplinește condițiile de 5 ani vechime in administratie publica, respectiv nu îndeplinește condițiile de 10 ani vechime in domeniul studiilor.
condițiile de 10 ani vechime in domeniul studiilor.
[ link extern ] /

Am depus contestatie, iar rezultatul a fost: îndeplinește condițiile de vechime de 5ani in administratie publica.
Nu îndeplinește condițiile de 10 ani vechime in domeniul studiilor.
[ link extern ] /

Va rog sa imi spuneti cum este analizata funcția de ofițer (cadru militar) pentru participarea la astfel de concursuri.

Mentionez că selecția dosarelor s-a afișat vineri, 29 martie 2021, la ora 12.00, în condițiile in care programul instituției se incheia la ora 14.00, iar proba scrisa era programata pentru luni, 29 martie 2021, ora 11.00. Rezultatul contestatiei a fost afișat in ziua concursului, la ora 15.00.

Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
Yna121, utilizator
Cel mai recent răspuns: Yna121 , utilizator 00:10, 31 Martie 2021
ceea ce nu ne spuneti este domeniul cerut al studiilor: probabil in aria culturii: filologie, muzicologie, etnografie, ... banuiesc. ceea ce n-are nici o legatura cu viata militara.
nu cunosc ultimele echivalari militar civil, dar acum ceva vreme doar ofiterii superiori de comanda erau echivalati cu absolventii de invatamant superior, impreuna cu cei tehnici: ingineri, logistica, etc. ceilalti..., dar verificati

[ link extern ] /
adriandimitriu a scris:

Mentionez ca am studiile in domeniile specificate in anunț.

ceea ce nu ne spuneti este domeniul cerut al studiilor: probabil in aria culturii: filologie, muzicologie, etnografie, ... banuiesc. ceea ce n-are nici o legatura cu viata militara.
nu cunosc ultimele echivalari militar civil, dar acum ceva vreme doar ofiterii superiori de comanda erau echivalati cu absolventii de invatamant superior, impreuna cu cei tehnici: ingineri, logistica, etc. ceilalti..., dar verificati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar concurs la primarie Began Began Buna ziua, am depus un dosar de concurs pontru ocuparea unui post la primaria orasului de resedinta, concurs pentru sef servici la : Directia de educatie, ... (vezi toată discuția)
Vechime minima de 9 ani in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de executie de cons. sup. i gimimic gimimic Sunt functionar public de 14,5 ani si de 6,5 ani cu studii superioare. Credeti ca as putea fi selectata ptr a putea participa la un concurs daca se cere 9 ani ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)