avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respingere dosar concurs la primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respingere dosar concurs la primarie

Buna ziua,
am depus un dosar de concurs pontru ocuparea unui post la primaria orasului de resedinta, concurs pentru sef servici la : Directia de educatie, cultura si tineret din cadrul acesteia. Ca si cerinta suplimentara era : ” sa faca doavada prin prezentarea diplomelor de studii, certificatelor si altor documente care atesta efectuarea unor specializari si perfectionari in domeniul culturii “.
La dosarul pentru inscriere la concurs, am prezentat , pe langa documentele privind specializarea si experienta necesara in domeniul economic( cerinta de baza) si documente pentru cerinta suplimentara mentionata mai sus.
Ca si documente atestatoare pentru cerinta suplimentara am depus certificate de voluntariat cat si studii efectuate in metoda , pedagogie si psihologie .
Astazi 15.12.2021 s-au afisat rezultatele selectiei dosarelor si mi s-a respins dosarul pe motiv de : Nu face dovada efectuarii unor specializari si perfectionari in domeniul culturii”.
Rog mult sa imi precizati daca documentele atestatoare de voluntariat si psihologie pot fi asiminate specialiazarii/perfectioanarii in domeniul culturii si daca da, pot face contestatie ?
Termenul de contestatie este maine 16.12.2021 ora 14,00.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 16 Decembrie 2021
Documentele atestatoare de voluntariat si psihologie nu pot fi asiminate specialiazarii/perfectioanarii in domeniul culturii .
Va multumesc,
Voluntariatul este in educatie financiara, poate fi asimilat in specializare/perfectioanare in domeniul culturii ?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2021
Began, utilizator
Nu poate fi asimilat in specializare/perfectionare in domeniul culturii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedreptate in sistemul de invatamant cicerone_chelmu cicerone_chelmu Buna ziua. Sunt un cadru didactic titular la o scoala speciala, pe o catedra de psihopedagogie speciala si ma confrunt cu urmatoarea problema. -sunt absolvent ... (vezi toată discuția)
Atestat de libera practica TheoMe TheoMe Legea 213/27.05.2004 regl.exercitarea profesiei de psiholog in Romania, eu am terminat profil psiho-pedagogie si desi la un moment dat in aceasta lege ... (vezi toată discuția)
Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)