avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua/.Este o situatie interesante.,La un dosar a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua/.Este o situatie interesante.,La un dosar a fost luat ...

Buna ziua/.Este o situatie interesante.,La un dosar a fost luat hotararea asa fel ca ulterior cere taxa de timbru 100 lei si ca a fost numit din oficiu un Avocat ,.,Nu cunoastem nu a fost nimic comunicat cine era Nu era prezent la nici o proces.,nu era nimic comunicsat de o asemenea lucru./ etc,.,Dosarul este inchis definitiv,.,Ce se pot face,.,Exemplu o reviziune si intrebat despre aceste lucru.,?.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns.

Alte discuții în legătură

In cazul daca un proces penal este inchis ca definitiv .se pot ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com In cazul daca un proces penal este inchis ca definitiv .Se pot cere o reexaminare./.sau un reviziune.,?. sau orce cai de atac...Multumesc frums daca primesc ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort Vanessa Almenara Vanessa Almenara Buna ziua,ma numesc Vanessa si locuiesc in strainate de aproximativ 4 ani,in mai 2008 am venit in tara si am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in ... (vezi toată discuția)