avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cazul daca un proces penal este inchis ca definitiv ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cazul daca un proces penal este inchis ca definitiv .Se pot ...

In cazul daca un proces penal este inchis ca definitiv .Se pot cere o reexaminare./.sau un reviziune.,?. sau orce cai de atac...Multumesc frums daca primesc un raspuns
Caile de atac extraordinare pot fi exercitate numai inauntrul unor anumite termene si pentru motive limitativ prevazute de lege. Exceptie fac contestatia in anulare pentru contrarietate de hotarari si revizuirea, in cazul acesteia din urma termenul incepand a curge de la momentul cand ati luat la cunostinta de existenta unui mijloc de proba hotarator pentru dezlegarea pricinii pe care nu l-ati putut prezenta in cursul procesului dar care exista la acel moment (nu dupa ramanerea definitiva a hotararii). Indiferent de calea de atac aleasa, motivele trebuie sa fie foarte serioase si solide pentru ca numai astfel de probe pot pune in discutie autoritatea de lucru judecat a unei hotarari definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanţa mi-a respins contestația în anulare, admiţând excepția ... amad amad Instanţa mi-a respins Contestația în anulare, admiţând excepția tardivității, invocată de intimată sub următorul motiv: „Termenul de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)
Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)