avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Neasigurat in Belgia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Neasigurat in Belgia

Bună ziua!
Tatăl meu lucrează în Belgia, dar nu are asigurare medicală. Acum câteva zile a avut un preinfarct si a avut nevoie de spitalizare, iar confrom procedurii va primi factura de plată. Problema este că suma e colosală și nu ne permitem să plătim, ce am putea face? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Beatrice14, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident cu victima AndreeaSim AndreeaSim Buna ziua, Conducand autoturismul, intr-o intersectie intentionam sa virez la stanga (mentionez ca aveam indicatorul cedeaza trecerea). Fiind incepatoare, ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)
Sanatate alinajianu alinajianu buna ziua! va rog spuneti_mi cum sa procedez....sotul meu este angajat iar in momentul de fata este internat in spital! am cerut o adeverinta de la firma care ... (vezi toată discuția)