avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimimineata.. Sunt educator la o gradinita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimimineata.. Sunt educator la o gradinita sociala pana ...

Sunt educator la o gradinita sociala pana pe 4 mai sunt in concediu medical( diagnostic cancer malign).
1.Este legal sa mi se desfiinteze grupa la intoarcerea din conediu.
2.Daca ma pensionez pe caz de boala pana la primirea deciziei am dreptul sa lucrez?
Multumesc

Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Lala1977, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 30 Martie 2021
Raportul de munca va inceta la comunicarea :
- la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate de gradul III, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare;

sau

- la data comunicarii deciziei medicale asupra capacitatii de munca in cazul invaliditatii de gradul I sau II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim pt pensionare cata8 cata8 Am si eu o problema: in data de 27.05.2015 am primit o decizie de pensionare pe caz de boala din data de 19.05.2015, iar respectivul salariat are si un ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare RuxandraLarisa RuxandraLarisa Am primit azi o decizie de pensionare pe caz de boala, invaliditate gr 3 din data de 10.10.2017. Cu ce data fac incetarea contractului angajatului?Cu azi, data ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala hogye lavinia hogye lavinia Ce pasi trebuie sa intreprinda o societate dupa ce primeste de la angajat decizia medicala de incapaciate de munca ? (vezi toată discuția)