avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SALARIZARE CF 330/2009
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARIZARE CF 330/2009

CE SALARIU VA AVEA UN INSPECTOR ASISTENT TR.2 IN IANUARIE 2010 DACA IN DEC 2009 AVEA 1260?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:17, 5 Ianuarie 2010
Ce reprezinta acesti 1260?? (ca doar nu reprezinta baza de incadrare). In ianuarie, va avea salariul de baza din decembrie, plus includerea sprurilor prevazute in subsolul anexelor (vechime, dispozitiv, merit, stabilitate); in afara de acestea, poate avea si alte sporuri, in cuantum total de pana la 30% din noua baza (de ex. CFI, spor conditii vatamatoare, etc). In principiu, va avea acelasi salariu ca in dec, doar ca va fi "descris" altfel pe statul de plata (unele sporuri se introduc in baza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri legale wsx wsx va rog sa-mi spuneti care sunt sporurile legale ce se acorda in prezent functionarilor publici din administratia publica locala?deoarece pe noi ne-a lasat ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Grade aferente salariilor din institutiile publice kp_laura kp_laura am citit legea 330/2009 si am o nelamurire : cine stabileste si pe ce criterii se face departajarea celor trei grade de salarizare ale personalului cu studii ... (vezi toată discuția)