avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus acum 2 saptamani o contestatie legata de o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus acum 2 saptamani o contestatie legata de o amenda pentru ...

Am depus acum 2 saptamani o contestatie legata de o amenda pentru centura si azi am primit in posta o Comunicare Adresa in care mi se spune ca am de indeplinit in maxim 10 zile
"Obligatia de a depunde in exemplare urmatoarele acte: cererea de chemare in judecata
Nota - CU MENTIUNEA DE A DEPUNDE CEREREA SEMNATA DE DVS"
Despre ce cerere de chemare in judecata este vorba? Am depus plangerea in dublu exemplar.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
anonim123445, utilizator
Cel mai recent răspuns: anonim123445 , utilizator 21:52, 30 Martie 2021
Nu se referă la nr de exemplare depuse ci la faptul ca nu este semnat olograf, ati omis să semnati sau ati trimis pe mail semnatura este scanată si instanța solicită semnătură ologrsfa.Daca nu va conformati o sa se anuleze contestația..
Si ma duc la judecatorie doar cu exemplarele? Fara alta taxa de timbru sau copie dupa comunicare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendã contravenționalã - art. 2 din legea nr. 61/1991 student777 student777 Buna seara! Acum cateva zile am venit baut din oras la mine in camin, undeva in jurul orei 1. Problema mea e ca in jurul orei 2 am iesit afara din camera si ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã: depunerea înscrisurilor, taxa de timbru și completarea cererii Cristiana01 Cristiana01 Buna ziua, Este prima data cand initiez o discutie pe un forum si o actiune in instanta, tocmai de aceea va rog sa manifestati rabdare si intelegere fata ... (vezi toată discuția)