avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am și eu o întrebare. Mama mea a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am și eu o întrebare. Mama mea a încheiat un contract ...

Buna ziua, am și eu o întrebare.
Mama mea a încheiat un contract cu o firma de construcții pentru realizarea unei terase la casă. Patronul nu prea mai răspunde la telefon decât după lungi insistente si îi tot minte că se apuca de lucrare și tot amână pe diferite motive, ba că este bolnav, ba că are probleme..etc
Termenul de începere a construcției a expirat de la 1 martie.
A plătit avansul și banii pe materiale ceruți de către patron dar se gândește că este o țeapă, deoarece acesta numai răspunde,chiar astăzi i-a închis telefonul in nas.
Mama mea a cerut și sfatul unui avocat , acesta a spus că se poate judeca cu firma și câștiga procesul dar în cazul în care patronul are firma in faliment și nu are nimic pe numele lui, nu ar mai putea recupera banii.
Ce se poate face, unde sa mearga, la politie? Mulțumesc.

Mama
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:38, 31 Martie 2021
Buna ziua, notificati-l pentru inceperea lucrarii. Daca nu se conformeaza faceti actiune la instanta civila. Se poate verifica inainte stadiul firmei la ONRC. Puteti depune si plangere la politie insa sunt sanse mari sa va trimita in civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie, sau nu? nu mai reușesc să dau de avocatul pe care l-am plătit ca să mă reprezinte Adrian39 Adrian39 Anul trecut prin luna Mai am scris pe acest site problema mea,incercarea de a recupera niste sume de bani de la fosta mea concubina.Mentionez nu aveam nici un ... (vezi toată discuția)
Este legal să înregistrez audio o persoana care m-a înșelat? vreau să-i fac plângere penală și am nevoie de dovezi Daniel Vidoe Daniel Vidoe Buna ziua, De vreo 2 luni ma confrunt cu o asa-zisa \"consultanta de fonduri europene\". Am vrut sa candidez si eu la fondurile europene si sa le obtin, ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la o firma/vechiul administrator, care si-a schimbat numele, proprietarul si sediul in alt judet oanaz oanaz Am livrat marfa prin curierat rapid, (si nu am factura semnata sau CEC/BO, dar pe bonul de curierat cu care s-a livrat marfa exista semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)