@Adrian39, imi aduc aminte ca v-am explicat, anul trecut, in ce situatie va aflati.
trandafir2 a scris:
@Adrian39, cu parere de rau va spun si opinia mea, [...] Sansele dvs sunt minime (spre zero) ca sa recuperati acei bani si sunt maxime sa mai pierdeti si alti bani, timp si nervi (si in final sa aveti si alte dezamagiri si onorarii platite pe la avocati), [...]
In fine, ca un ultim sfat, o actiune in instanta vă va aduce doar dureri in piept si nimic mai mult, [...] Bafta!
Textul, aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ca solutie privind onorariul, legea va spune ca, la cererea oricăreia dintre părţi, contestaţiile şi reclamaţiile privind onorariile
se soluţionează de decanul baroului, prin decizie motivată, după ascultarea părţilor. Soluţionarea contestaţiilor şi reclamaţiilor se face prin aplicarea principiului medierii şi prin încercarea de conciliere a părţilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data înregistrării contestaţiei sau a reclamaţiei. Decizia decanului poate fi atacată la consiliul baroului de partea interesată. Consiliul baroului hotărăşte cu privire la legalitatea şi temeinicia deciziei decanului fără participarea la vot a acestuia. Părţile interesate pot fi invitate pentru a da lămuriri şi explicaţii. Consiliul baroului se pronunţă în termen de cel mult 30 de zile de la data sesizării, prin hotărâre motivată, care va fi comunicată în cel mult 15 zile de la data pronunţării.
Tot legea, va mai spune ca, dupa caz, răspunderea disciplinară a avocatului nu exclude răspunderea civilă, penală sau administrativă.