avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Droguri la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Droguri la volan

Salut! Pe data de 15 martie am fost oprit de un echipaj de politie pe autostrada a1 km74 in urma testarilor a iesit rezulatul fiind negativ tot in afara de cocaina (scria ca necesita nevoie de laborator ) cum se face ca eu nu am consumat asa ceva niciodata si in urma cu 4 ore sa ma opreasca politia am consumat thc ?
Cel mai recent răspuns: press187 , utilizator 01:11, 7 Aprilie 2021
Posibil o eroare a aparatului, o sa iasa in urma analizei toxicologice ce anume ati consumat, aceasta proba conteza.
Rezultatul la INML o sa dureze cateva luni. Cat dureaza procesul penal, aveti dreptul de conducere suspendat.
Pentru celeritate solicitati sa platiti dvs contravaloarea buletinului toxicologic si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
Salut, sunt in aceeasi situatie, ai ceva noutati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Salut la toată lumea am și eu o problema am fost oprit de un ... Buley11 Buley11 Salut la toată lumea Am și eu o problema am fost oprit de un echipaj de poliție in trafic mi sa făcut testul cu acel aparat de drog in care mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)