avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare nume pt. salariata aflata in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare nume pt. salariata aflata in concediu medical

Buna ziua!
O salariata care se afla in concediu prenatal (deci suspendare CIM de drept), se casatoreste si isi schimba numele.
Trebuie facuta modificarea in Revisal?
Sau dupa cei 2 ani cand revine din CCC?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 31 Martie 2021
Se poate opera modificarea în REVISAL pana la data suspendării c.i.m. pentru CCC.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Cum fac incetarea unui astfel de cim? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am contractul din 2005, iar la sf lui 2007 am intrat in prenatal si din feb 2008, cand s-a nascut primul copil am CM suspendata, cu prelungire- ... (vezi toată discuția)
Salariata aflata in concediu de ingrijire copil mikitud mikitud Buna ziua, Care este procedura in situatia in care salariata aflata in concediu ingrijire pentru cel de-al treilea copil ,perioada in care,ea da nastere si ... (vezi toată discuția)