avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum fac incetarea unui astfel de cim?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum fac incetarea unui astfel de cim?

Buna ziua,

Am contractul din 2005, iar la sf lui 2007 am intrat in prenatal si din feb 2008, cand s-a nascut primul copil am CM suspendata, cu prelungire- pana pe 14 sept 2011, cand cel de-al 2 lea copil va implini 2 ani.

In data de 15 sept, trebuie sa inchei suspendarea si sa revin la munca. Firma nu mai este activa: cum se face incetarea unui cim din 2005 care a fost suspendat?

Se introduce in revisal cim initial din 2005 (fara actele aditionale) in data de 15.09.2011, si se face incetarea cu 15.09.2011?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 7 Septembrie 2011
In ce sens, firma nu mai este activa ? ... incetarea c.i.m. se face in temeiul articolelor prevazute in Codul Muncii pentru incetarea c.i.m.
Daca cim nu a fost raportat, atunci cand s-a facut trecerea pe revisalul electronic, trebuie sa raportez cim initial din 2005 si sa scriu la observatii perioadele de suspendare?

Nu mai are nici un salariat. A ramas acest cim suspendat, care trebuie inchis.
Transmiteti c.i.m. , apoi faceti suspendare , incetarea suspendarii si apoi incetarea c.i.m. ... in varianata veche a REVISAL-ului nu aveti cum sa operati suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim neinregistrata in revisal patriciaadina patriciaadina am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)