avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Indeplinesc conditiile pentru pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Indeplinesc conditiile pentru pensie de serviciu ...

Buna ziua ! Indeplinesc conditiile pentru pensie de serviciu anticipat partiala, in baza legii 80/1995,art.85,lit.c si legii 223/2015, art 18. În virtutea modificarilor vehiculate in ultima vreme asupra legislatiei ,intrebarea mea este daca. Decizia nr 900/15,12 .2020 a CCR poate avea efecte asupra cuantumului pensiei in cazul in care optez pentru aceasta incepand cu data de 15,04.2021. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajare persoana care beneficiaza de pensie serviciu anticipata danut mariana danut mariana Societatea doreste sa angajeze o persoana trecuta in rezerva din MAPN, care beneficiaza de pensie serviciu anticipata partiala conform art 18 alin 1 lit b din ... (vezi toată discuția)
Pensionar militar florin culica florin culica Buna ziua! Sunt pensionar de la data de 01.09.2017, am 45 de ani si pensie de serviciu tip pensie: anticipata partiala. Am dreptul sa lucrez cu contract ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar anticipat partial militar, art 18 alin 2 legea ... Dany1172 Dany1172 sunt pensionar anticipat partial militar, art 18 alin 2 legea 223/2015, gradul de 3 dupa decizia medicala, Care este durata de munca maxima pe care o pot face ... (vezi toată discuția)