avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Platesc o singura data contributia la sanatate?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Platesc o singura data contributia la sanatate?

Buna ziua! Daca obtin venituri din activitati independente pe baza de norma de venit si obtin si dividende peste plafonul de 12 salarii minime brute, platesc o singura data contributia la sanatate? Sau trebuie sa mai adaug un venit in declaratia unica si sa bifez la CASS si la norma de venit si la venituri din invenstitii? 2760 lei*2=5520 lei?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:00, 1 Aprilie 2021
Da, o singura data. Veti completa in declaratia unica la partea de cass.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si cass pentru venituri din activitati independente + dividende danmitroi10 danmitroi10 Buna ziua, O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)
Sănătate pfa pe norma de venit Mexicanu79 Mexicanu79 Sunt pe norma de venit. Sunt angajat si în alta parte și plătesc acolo sănătate. Dacă de exemplu la pfa încasez 60000 lei plătesc sănătate după ... (vezi toată discuția)
Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)