avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In 2017 am achizitionat o garsoniera la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In 2017 am achizitionat o garsoniera la licitatie ...

Buna ziua!
In 2017 am achizitionat o garsoniera la licitatie publica.Imobilul avea o datorie la intretinere de 1000euro,iar in urma platilor,executorul nu a despagubit si asociatia,a impartit suma de bani băncilor si unde mai erau alte datorii.
In mom.de fata eu doresc sa vand garsoniera(nu doreste sa mi elibereze adeverinta ca sunt cu plata la zi) iar asociatia imi spune sa achit eu aceasta suma .Din cate stiu nu am nici o obligatie sa achit suma(pe act adjudecare scrie ca este libera de orice sarcini.....).In cat timp se rescrie datoria,sa fie totul.pe.zero.?
Ce as putea face sa fie totul ok,in conditiile in care eu nu doresc sa achit suma(datoriile altora).
Multumesc!
Semnificatia faptului ca pe actul de adjudecare scrie ca imobilul este liber de sarcini este aceea ca asociatia nu a inscris dreptul de creanta in cartea funciara si nu detine nici un titlu executor din care sa rezulta ca fostul proprietar datoreaza respectiva suma (nu a facut proces). Fiti atent la perioada pentru care vi se solicita cotele de intretinere pentru ca dupa trei ani intervine prescriptia.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin cu cateva intrebare care presupun ca sunt foarte ... Catalin2o14 Catalin2o14 buna ziua, vin cu cateva intrebare care presupun ca sunt foarte simple pentru unii din voi Am adjudecat un imobil la o licitatie publica, cartea funciara a ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc datoriile fostului proprietar? eleodor-popescu eleodor-popescu Am achizitionat un apartament la licitatie. Am aflat ca fostul proprietar are la intretinere datorii. Trebuie sa-i platesc datoriile? Se face o noua fisa cu ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere pentru un apartament cumparat prin licitatie adriene adriene Buna ziua, Anul trecut in Octombrie am cumparat un apartament prin licitatie publica. Actul de adjudecare este datat in Octombrie 2016, insa am putut intra in ... (vezi toată discuția)