avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am nevoie de un specialist cu experienta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am nevoie de un specialist cu experienta care sa ne ...

Buna ziua,

Am nevoie de un specialist cu experienta care sa ne poata oferi consultanta juridica in domeniul composesoratului pentru : vanzare cumparare drepturi composesorale si pentru inchiriere teren inclusiv notarea unui drept real ( drept de superficie ) . Va multumesc.
Buna ziua,

Puteti sa imi scrieti in privat.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, caut un avocat specialist în drept imobiliar, superficie-cesiune, ... alex522 alex522 Bună ziua, Caut un avocat specialist în drept imobiliar, superficie-cesiune, acțiune în constatare Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua, ce acțiune juridica trebuie sa facă un părinte ... scsa scsa Bună ziua, Ce acțiune juridica trebuie sa facă un părinte care a cumpărat un teren pe numele copilului lui și a construit o casa pe acel teren, tot pe ... (vezi toată discuția)
Exista in romania vreo prevedere juridica prin care sa fii obligat ... Matei Mihai Matei Mihai Exista in Romania vreo prevedere juridica prin care sa fii obligat sa cedezi cu titlu gratuit un drep real de propietate vara acordul tau? Am avut o ... (vezi toată discuția)