avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!! Va rog sa rog da ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!! Va rog sa rog da ma ajutati cu un raspuns.Fac cadastru ...

Buna ziua!! Va rog sa rog da ma ajutati cu un raspuns.Fac cadastru la un teren agricol extravilan si mi se spune că are poziționare incertă iar eu trebuie sa semnez acte prin care imi asum acest fapt precum și consecințele viitoare.Plus ca pe acte este trecută tarlaua 101 parcelă 28..dar de fapt la locația respectivă se află tarlaua 105 pentru ca mai am un teren alăturat si in acte este trecută tarlaua 105.Din discuțiile cu vecinii si ei au in acte tot tarlaua 105.De la primărie m.i s.a comunicat că tarlaua 101 este echivalentul la 105 pt ca innainte asa a fost înregistrată. Este in regula sa mergem mai departe cu aceasta poziționare incertă si cu efectuarea cadastrului cu înregistrarea greșită 101?
Cel mai recent răspuns: Paras1 , utilizator 14:50, 1 Aprilie 2021
Buna ziua,

Nu este in regula. Trebuie analizate documentele si trebuie sa fie efectuate verificări cu privire la situația faptica a terenului prin raportare la situația inscrisa in CF si ulterior efectuate demersurile necesare in vederea înscrierii terenului in CF.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Modificare cadastru de catre primarie, fara acordul proprietarului alexcata alexcata Buna ziua, Am cumparat un teren extravilan cu cadastru, tot ce trebuie legal. Acum dupa vreo 2 ani primaria face cadastru gratis tuturor proprietarilor care ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)