avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere suprafata restituita legea 10 & 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere suprafata restituita legea 10 & 112

Buna ziua, ma intereseaza cum pot refacere suprafata restituita cu legea 10 si 112, intrucat in urma retrocedarii s-au alocat si alte titluri de proprietate pe aceleasi suprafete in jud. Suceava iar in urma mai multor procese, am pierdut o parte din suprafata confiscata in 1949. Multumesc

Alte discuții în legătură

Atac decizie de invalidare anrp sorin_Buc sorin_Buc Buna ziua, Am primit o decizie de invalidare din partea ANRP zilele acestea pt un dosar pe legea 10/2001. Desi aveam o Dispozitie a Primariei Slobozia din ... (vezi toată discuția)
Legatar cu titlu particular catalin_c8747 catalin_c8747 Buna ziua As avea o intrebare referitoare la legatul cu titlu particular. Sint mostenitor avind aceasta calitate, testamentul fiind intocmit inaintea ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005 / punere in executare bukinst bukinst In baza Legii 247/2005 mi s/a reconstituit dreptul de proprietate asupra unei suprafete de teren prin hotarare definitiva si irevocabila. Comisia de aplicare ... (vezi toată discuția)