avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă sunt împuternicit pe un cont bancar pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă sunt împuternicit pe un cont bancar pot transfera banii ...

Dacă sunt împuternicit pe un cont bancar pot transfera banii în alt cont în cadrul aceleiași bănci dar cu alt titular. Ex. Tata titular de cont, mama împuternicit. Mama are cont la aceiași bancă și vrea sa transfere banii din contul soțului în contul său. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Baboi Laurențiu , utilizator 08:06, 2 Aprilie 2021
Imputernicirea este si pentru astfel de operatiuni?
În contractul cadru este specificat că este împuternicit și atât fără alte detalii

Cornel Vasile a scris:

Imputernicirea este si pentru astfel de operatiuni?

Ne puteti posta din contract partea cu imputernicirea ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ca imputernicit pe cont, poate face ce doreste, poate vira mabi in orice cont, fara explicatii date bancii.
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
În contract scrie,, Împuternicit nelimitat pentru IBAN......, numele celui împuternicit și data nașterii,,. Dacă transferul nu e posibil, o retragere de numerar și o depunere ar trebuii sa se poată. Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Ne puteti posta din contract partea cu imputernicirea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Cum sa cumpere mama mea o garsoniera pe numele meu? vioricaw vioricaw Cum sa cumpare mama mea o garsoniera pe numele meu? Suntem doua surori, eu am 20 de ani si cealalta sora a mea este in conflict cu toata lumea, inclusiv cu ... (vezi toată discuția)
Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)