Sa intelegem ca este vorba de 2 suspendari ?
SE poate dispune mai multe suspendari in cursul procesului de judecata ?
''Totodată instanţa învederează că suspendarea dispusă la data de 25.09.2018 până la
soluţionarea definitivă a dosarului nr.9298.... şi-a încetat efectele la data de
28.05.2019 când dosarul a fost repus pe rol, măsura suspendării din data de 25.06.2019
privind o altă pricină şi anume dosarul nr.20078''
''şi-a încetat efectele la data de 28.05.2019 când dosarul a fost repus pe rol...
Pai, repunerea pe rol nu se face prin incheiere de repunere pe rol cu citare ?
Intrebarea pricipala la care caut un raspuns este : La repunerea pe rol se dispune prin incheiere cu citare ?
romascanu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Păi, unde, mai exact, ați întrebat?
Ne-ați informat că (citez) „nu s-au aplicat regulile procesuale de citare”.
Dacă ziceți dvs, așa o fi fost. (eu - privind în zațul de cafea și nu în dovezile de comunicare - n-am cum să vă contrazic).
Nu ați fost citat pentru termenul din 28.05.2019?
Trebuia să fi fost. (având în vedere disp. art. 229 alin 2 cpc).
Dar prezent ați fost? (fiindcă lipsa de procedură se acoperă prin prezența părții sau a avocatului părții)
Spuneați mai sus că sunteți electrician.
Eu sunt conștientă că risc să mă aleg cu o coafură crazy (cel puțin) dacă mă apuc pe acasă să ... „repar” vreun bec. (exagerez și nu prea). Din această pricină apelez la ... electrician, în caz de nevoie.
Dvs. - la rândul dvs. - riscați să vă „curentați” în proces, dacă aveți impresia că puteți stăpâni procedura civilă învățată la ...universitatea google.
Dacă mă întreabă cineva ce nr. poștal are bunica pe poartă, nici nu-l știu (e mai nou; e scris pe undeva; nu m-am obosit să-l rețin exact). Dar nimeresc poarta/intru cu siguranță pe poarta care trebuie, chiar de m-ar lega cineva la ochi începând din capul satului. Cam asta e diferența. (între a ști ce și a ști cum). „Ce”-ul este ușor de transmis/povestit (și găsiți informație). Cum ... e mai dificil.