avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sunt insarcinata in luna a 7 a
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt insarcinata in luna a 7 a

sunt insarcinata in luna a 7 a din luna decembrie am intrat in somaj.ar trebui sa intru in prenatal,am nevoie de o hartie de la medic pentru a intra in prenatal si sa o duc la somaj,ce bani o sa iau de la stat ?si dupa ce ies din postnatal pot sa intru in continuare in somaj? astept raspuns daca se poate pe adresa.
va multumesc
o sa revin si cu alte intrebari.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:21, 5 Ianuarie 2010
Chiar daca in prezent sunteti in somaj, aveti dreptul la concediu pre si postnatal.
Ulterior, puteti beneficia de somaj pana la implinirea perioadei (asta in cazul in care nu indepliniti conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal din somaj kmi_sandu kmi_sandu Buna ziua, Am o mare nelamurire!Sunt insarcinata si in somaj in acelasi timp;Data estimativa a nasterii copilului este 6 iunie, iar perioada de somaj se ... (vezi toată discuția)
Am absolvit o scoala postliceala ... Cr!22 Cr!22 Buna ziua, am urmatoarea situatie: Am absolvit o scoala postliceala in august 2022, tot de atunci sunt si insarcinata, termenul fiind 11 mai 2023. Din ... (vezi toată discuția)