avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua , in timpul casatoriei el a primit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua , in timpul casatoriei el a primit o locuinta prin ...

buna ziua , in timpul casatoriei el a primit o locuinta prin vanzare cumparare de la mama sa in 1994, ulterior au divortat in 2005, nu au facut partajul, in 2006 el s-a casatorit , in 2021 a decedat, acum actuala sotie trebuie sa faca demersurile pentru mostenire, pentru ca a fost cumparata locuinta in casatoria actuala ar putea sa mearga pe uzucapiune daca fosta nu ar intelege sa faca un partaj voluntar prin care sa ii lase actualei dreptul de proprietate in totalitate, mentionez ca nu s-au facut constructii sau altceva, nicic fosta nu a revendicat parte din proprietate pana in prezent. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:24, 2 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În niciun caz uzucapiune...e detector precar..
buna ziua , dar din 2005 nu a facut vreun demers ca proprietar, nu a dat nici un interes
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza.
In 16 ani, el ar fi putut să își clarifice situația cu fosta soție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Locuinta de familie mioara2012 mioara2012 Buna seara. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt divortata, sunt in procedura de partaj si am domiciliul minorei stabilit la mine. Eu stau ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 30 de ani mm_ally mm_ally Buna ziua. Anterior casatoriei cu mama mea, tata a mai fost casatorit inca o data - 2 ani, din casatorie rezultand un copil. In timpul casatoriei a ... (vezi toată discuția)