avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Help me!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Help me!

Bună! Muncesc la o firma cu sediul în România iar activitatea o desfășoară momentan în Germania. iar la început stabilisem un salariu pentru munca depusă în România (3,000 lei BRUT) si pentru Germania (9€/h net în jur de 1,800€/ lună ) și celelalte. Asta fiind in urma cu o luna jumătate . iar acum la salarizare s-a schimbat complet situația. Adică eu nu mai primesc salariul care il sbilisem pentru munca aici in Germania ci doar acela din România. Despre modificarea salariului am fost anunțat după o lună muncită aici. Ce pot să fac?
Menționez că dețin contract normal, românesc. Mulțumesc! .
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
Ovidiu2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 3 Aprilie 2021
In c.i.m. ce salariu este mentionat ?

Cornel Vasile a scris:

In c.i.m. ce salariu este mentionat ?


În primul rând vă salut. Salariul menționat în c.i.m este de 3,000 lei. Pentru restul banilor mi s-a spus ca o sa primesc acte adiționale contractului. Menționez ca e minimul pe economie în domeniul construcțiilor.
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
Ovidiu2001, utilizator
Daca nu ati primit, nu aveti cum legal sa primiti restul de bani.


Cornel Vasile a scris:

Daca nu ati primit, nu aveti cum legal sa primiti restul de bani.


Ok. Dar eu având contract românesc cu sediul în România, si muncesc în Germania, am doar salariul scris pe contract ? Diurnă sau ceva similar nu primesc ?
Din asta reiese ca nu sunt obligat sa muncesc aici, ce consecințe pot urma dacă muncesc aici ?
Ce loc de munca este mentionat in c.i.m. ?

Alte discuții în legătură

Diurna pentru angajat pentru timpul petrecut la sediul societatii apetra apetra Suntem o societate din slatina si am angajat un director vanzari din Iasi. Acesta are o saptamana munca de birou la Slatina si restul timpului pe teren. Cat ... (vezi toată discuția)
Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)
Plata diurne simo10 simo10 Buna ziua, este posibil ca o firma de transport intrenational de marfa inregistrata in Romania sa plateasca soferilor diurnele in euro? momentan plata se ... (vezi toată discuția)