avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Help me!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Help me!

Bună! Muncesc la o firma cu sediul în România iar activitatea o desfășoară momentan în Germania. iar la început stabilisem un salariu pentru munca depusă în România (3,000 lei BRUT) si pentru Germania (9€/h net în jur de 1,800€/ lună ) și celelalte. Asta fiind in urma cu o luna jumătate . iar acum la salarizare s-a schimbat complet situația. Adică eu nu mai primesc salariul care il sbilisem pentru munca aici in Germania ci doar acela din România. Despre modificarea salariului am fost anunțat după o lună muncită aici. Ce pot să fac?
Menționez că dețin contract normal, românesc. Mulțumesc! .
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
Ovidiu2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 3 Aprilie 2021
Instalator instalații tehnico-sanitare si de gaze
Nu m-am referit la functie ...Locul muncii : localitatea şi unitatea în care îşi desfăşoară activitatea salariatul.
Sediul e la Sibiu iar activitatea de desfășurare e la SEDIUL FIRMEI după cum spune c.i.m
Si atunci "activitatea o desfășoară momentan în Germania"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru angajat pentru timpul petrecut la sediul societatii apetra apetra Suntem o societate din slatina si am angajat un director vanzari din Iasi. Acesta are o saptamana munca de birou la Slatina si restul timpului pe teren. Cat ... (vezi toată discuția)
Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)
Plata diurne simo10 simo10 Buna ziua, este posibil ca o firma de transport intrenational de marfa inregistrata in Romania sa plateasca soferilor diurnele in euro? momentan plata se ... (vezi toată discuția)