avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fundatie - act aditional
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fundatie - act aditional

Buna ziua,
va rog sa-mi acordati consultanta de specialitate in urmatoarea chestiune:

1. Ce documente trebuie depuse la judecatorul de serviciu pt cazul de modificare a Statutului si a Actului constitutiv al unei Fundatii;
2. Actul aditional contine toate modificarile aduse Statutului si Actului constitutiv intr-un singur document? si ca urmare:
3. Ce trebuie sa contina de fapt Actul aditional? Exista o forma standard de redactare a acestuia?
Cu multumiri anticipate,

Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:35, 5 Ianuarie 2010
Se va depune cererea specifica de solicitare a inscrierii modificarilor la statut, alaturi de 2 exemplare originale ale actului aditional modificator(care trebuie sa cuprinda toate modificarile, cat mai clar redactate), autentificate ori cu data certa, +1 copie xerox a respectivului act aditional + un CD care sa cuprinda forma electronica a actului, si taxele judiciare +timbre judiciare(toate in 2 exemplare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong AyseG AyseG Buna ziua! As dori sa stiu daca la infiintarea unui ONG este necesara intocmirea atat a unui act constitutiv cat si a unui statut (sau este suficient actul ... (vezi toată discuția)
Act aditional la statul unei fundatii sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna ziua, Ce acte trebuiesc pentru modificarea consiliului director al unei fundatii respectiv presedinte, vice si secretar. Multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)