avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum se poate denunța un contract de utilități, mai ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum se poate denunța un contract de utilități, mai precis ...

Cum se poate denunța un contract de utilități, mai precis cu Telekom? In ce baza, nefiind termenul scadent? Am auzit ceva despre Legea 193/2000 care ar permite fără a fi nevoie de plata unor despăgubiri.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 3 Aprilie 2021
Legea 296/2004
art. 84
Dreptul consumatorului la denunțarea sau rezilierea contractului nu poate fi anulat sau restrâns de nicio clauză contractuală sau înțelegere între părți, în cazurile prevăzute de lege, aceasta fiind considerată nulă de drept. Drepturile părților referitoare la o justă despăgubire nu vor fi afectate în cazul denunțării unilaterale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate tehnica transfer responsabilitate abonament telefon prcostin prcostin Buna seara. Detin un abonament pe persoana juridica la Telekom si doresc transferul de responsabilitate catre persoana fizica,eu fiind eligibil avand ... (vezi toată discuția)
Reziliere anticipata, taxe abuzive de reziliere rlau_ro rlau_ro Prin telefon acum un an mi s-a prelungit contractul la telefonie cu încă 2 ani printr-o oferta specială care constă într-un abonament standard de 5 euro ... (vezi toată discuția)