avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Platii compensatorii OUG 2/2007
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Platii compensatorii OUG 2/2007

Daca am doua locuri de munca, iar la cel de baza unde am si cartea de munca se fac disponibilizari colective ( se pare cu respectarea OUG 2/2007) pot beneficia de plati compensantorii (venit de completare) la mine nu se pune problema intrarii in somaj deoarece sunt angajat cu norma intreaga la cel de al doilea loc de munca. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 11:37, 5 Ianuarie 2010
Beneficiati de aceleasi drepturi ca orice salariat. Cu atat mai mult cu cat acolo aveti declarata functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului cu contract de 4 ore L-Anita L-Anita Buna seara, as vrea sa stiu daca drepturile mele ca si angajat cu ctr de 4 ore sunt aceleasi ca a unui angajat cu norma intreaga ( asigurare de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca vali7111 vali7111 Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca partial Alyxys Alyxys As dori sa va intreb,ce este un contract de munca cu timp partial....eu sunt profesor si anul acesta din nefericire sun incadrata la plata cu ora....inca nu ... (vezi toată discuția)