avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Sunt parata dintrun dosat. Am mediatizat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Sunt parata dintrun dosat. Am mediatizat cazul la ...

Buna ziua!
Sunt parata dintrun dosat. Am mediatizat cazul la emisiuna acces direct. M-am trezit ca apar anonimizat 1 in dosar dar eu nu am facuto. Nu am cert asa ceva. Cum este posibil???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:13, 3 Aprilie 2021
Cine v-a dat in judecata si pentru ce?
Exercitarea autoritatii parintesti, stabilire domiciul pentru copil si stabilire pensie. Fostul meu sot.
nu inteleg problema.
Poate ca a deschis soțul procesul daca apareti ca parat.
Da. sotul meu vrea copilul si eu am mers la aces direct si am rdeclamat. 8 decembrue 2020

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi ,hartie de mana facuta de tata cum ca nu poate avea grija de copil anya33 anya33 buna ziua,am o intrebare.daca tatal fetitei mele nu -a intereat de copil pana acum pot a il decad din dretpuri,el ar fi de acord a imi faca o hartie de mana ... (vezi toată discuția)
Drept semnătură asupra unui minor Alex 1986 Alex 1986 Bună ziua, cum pot solicita dreptul de semnătură asupra unui minor pentru reînnoirea pașaportului și altor acte necesare. Minorul locuiește cu mine de ... (vezi toată discuția)
Despre divort!!! corinuta corinuta mama cu un copil de 6 ani care ar fi procedura pentru un divort(practic)cat dureaza...costuri...... sunt la inceput de cariera! (vezi toată discuția)